Home
27 Ocak 2022 ( 203 izlenme )
Reklamlar

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ annesiyle pozunu paylaştı! Gören şaşkınlığını gizleyemedi

 Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Meltem' karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen ünlü oyuncu pınar altug, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Altuğ, bu defa annesiyle verdiği pozla dikkatleri üzerine topladı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ ile pozunu paylaşıp ''Çok özlüyorum'' notunu düştü. Altuğ'un hasret dolu paylaşımına, ''Kızınız annenize ne kadar benziyor'' ve ''Pınar Hanım, kızınız Su tıpkı anneniz'' gibi yorumlar yapıldı.

Pınar Altuğ, babası Niyazi Altuğ'u trafik kazasında, annesi Selma Altuğ'u ise kanser hastalığı nedeniyle kaybetmişti.

Altuğ, daha önce verdiği bir röportajda, babasını kaybettikten sonra durmadan çalıştığını itiraf etmişti.

Lise yıllarında mankenlik yapmaya başlayan Pınar Altuğ, 1994 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasından birincilikle ayrıldı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde eğitim alırken okulu bırakma kararı alan Altuğ, kariyerine çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaparak başladı. Sunuculuk ve oyunculukla birlikte mankenliği tamamen bırakan Altuğ, başrolü Tamer Karadağlı ile paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.

Davetsiz Misafir, Omuz Omuza, İlk Aşkım gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, Türkiye'nin Yıldızları programında sunuculuk yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika koronavirüs açıklaması Acil serviste hemşirelik yapıyorum. Şizofren hastaları Meteoroloji tarih verdi! İstanbul'a kar geri dönüyor