Mehteran
takımı sünnet şölene renk katacak
Alaplı Belediyesi
tarafından düzenlenecek olan 23. Geleneksel sünnet Şöleni 28 Temmuz 2023 Cuma günü yapılacak. Şölene mehteran takımı katılacak.
Zonguldak’ın
Alaplı İlçesinde 75 çocuğun erkekliğe ilk adımı atacakları Sünnet Şöleni 28 Temmuz Cuma günü saat 13.30’da Karşıyaka Cumhuriyet Parkından Mehteran Takımı ile birlikte
kortej yürüyüşü düzenlenecek.
Tüm Alaplı halkını düzenlenecek olan geleneksel sünnet şölenine davet ettiklerini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Erkek çocuklarımızın hayatında özel ve önemli bir yere sahip olan sünnet şöleni için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl yaklaşık 75 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Saat 13.30’da Karşıyaka Cumhuriyet Parkından başlayacak kortej yürüyüşünde sünnet çocukları Mehteran Takımı eşliğinde fayton ve atlarla birlikte şehir turu atacaklar. Ardından saat 15.00’da Amfi Tiyatroda çok güzel bir etkinliğimiz olacak. Küçük hemşerilerimizin ve ailelerinin mutluluğuna hep birlikte ortak olalım, bu özel günün heyecanını, keyfini hep beraber yaşayalım. Tüm Alaplı halkını bu şölene davet ediyorum. Sünnet şölenine maddi manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
BAŞKAN POSBIYIK: SAYIN VALİMİZ, GELİN BİZİ BİZDEN DİNLEYİN158 izlenme
BEUN’dan sağlıkta ve eğitimde yeni bir adım9 izlenme
KİMSENİN İSTEMEDİĞİ BİR ERKEK ÇOCUĞU EVLAT EDİNDİ.8671 izlenme
market kararı bakalım yapacaklarmı1772 izlenme
Alaplı'da felaket kaçınılmaz!298 izlenme
Emekli olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Belli oldu 941 lira..108 izlenme
Bu suyu içmek için mahalleye akın ediyorlar! Bakın nedeni neymiş363 izlenme
Alaplı'da depremzedeler için hayır çarşısı kuruldu84 izlenme