Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, il genelindeki kamu, üniversite ve özel hastanelerin başhekimlerinin katılımıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı yapıldı.
Toplantıda; yoğun bakım sevk süreçleri, il içi ve il dışı hasta transferleri ile acil servislerde yaşanan koordinasyon sorunları masaya yatırıldı. Mevcut süreçlerin iyileştirilmesi için hastane temsilcilerinin görüş ve önerileri değerlendirildi.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün, sevk süreçlerinde koordinasyonun güçlendirilmesi ve hastaneler arası iletişimin etkin hale getirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını belirtti.
Gün, "Acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attık. Kurumlar arası iş birliğini güçlendirecek kararlar aldık. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetin daha hızlı ve koordineli yürütülmesi amacıyla bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Son dakika: Esra Erol'da şaşkına çeviren anlar! "Beni affet Muzaffer"1797 izlenme
Şiddetli Yağışlarda Tek Sığınakları yer komşuları249 izlenme
Son dakika... Müge Anlı'da ortalık karıştı! Üzerine yürüdü, stüdyo birbirine girdi2086 izlenme
Rusya’da vurulan Türk gemisinde ağır yaralanan Zonguldaklı denizci hayatını kaybetti14 izlenme
Madencilerin 5’inci kongresinde mevcut başkan Saraçoğlu güven tazeledi14 izlenme
Kocası Mektupla Boşanmak İstedi, Eşi Müthiş Bir Cevapla Onu Kelimelerine Pişman Etti.3498 izlenme
Son dakika! Ege Denizi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem592 izlenme
Vatandaşlar silinen yol çizgilerinin yenilenmesini istedi97 izlenme