Galatasaray’ın Süper Lig’de Kayserispor’u 30 mağlup ederek 25. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zonguldak genelinde taraftarlar sokaklara döküldü. Takımlarının armasına 5. yıldızı takma hakkını elde etmesini coşkuyla kutlayan sarıkırmızılılar, gece boyunca meşaleler ve tezahüratlarla zaferi kutladı. Çaycuma’da da bazı taraftarlar Fenerbahçe’nin tabutunu taşıdı.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Galatasaray taraftarları toplandı. Ellerinde meşaleler, bayraklar ve davullarla ilçeyi turlayan kalabalık, ilginç bir kutlamaya da imza attı. Taraftarlar, üzerine Fenerbahçe logosu yerleştirilmiş sembolik bir tabut taşıyarak ilçede kortej yaptı. Kalabalık zaman zaman "Beşinci yıldız armağan olsun" şeklinde tezahüratlar attı.
Zonguldak merkezde ise kutlamaların adresi Valilik binası önü oldu. Binlerce Galatasaraylı taraftar burada toplandı. Marşlarla kutlamalar gerçekleştirildi. Araç konvoylarıyla şehir merkezini sarıkırmızıya boyayan taraftarlar, "Biz alışkınız şampiyonluğa" sloganları eşliğinde zaferi doyasıya kutladı.
Kutlamaların yoğun olduğu bölgelerde Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, taraftarlar olaysız şekilde dağıldı. Kutlamaların gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.
Van ve Elazığ'da korkutan depremler729 izlenme
Zonguldak Alaplı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.127 izlenme
Son Dakika Haber: Allah yolunda kurban edeceğini söyleyip oğlunun ensesini kesti585 izlenme
İtiraf etti! En yakını çıktı8022 izlenme
İsrailli haham Türkiye'ye iş gezisinde kendini camide buldu!294 izlenme
Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler671 izlenme
Son dakika: Emekli aylıkları ve bayram Son dakika1686 izlenme
ŞTE TÜRKÜCÜ CEYLAN'IN HERKESSTEN SIR GİBİ SAKLADIĞI OĞLU2415 izlenme