Galatasaray’ın Süper Lig’de Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek 25. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zonguldak genelinde taraftarlar sokaklara döküldü. Takımlarının armasına 5. yıldızı takma hakkını elde etmesini coşkuyla kutlayan sarı-kırmızılılar, gece boyunca meşaleler ve tezahüratlarla zaferi kutladı. Çaycuma’da da bazı taraftarlar Fenerbahçe’nin tabutunu taşıdı.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Galatasaray taraftarları toplandı. Ellerinde meşaleler, bayraklar ve davullarla ilçeyi turlayan kalabalık, ilginç bir kutlamaya da imza attı. Taraftarlar, üzerine Fenerbahçe logosu yerleştirilmiş sembolik bir tabut taşıyarak ilçede kortej yaptı. Kalabalık zaman zaman "Beşinci yıldız armağan olsun" şeklinde tezahüratlar attı.
Zonguldak merkezde ise kutlamaların adresi Valilik binası önü oldu. Binlerce Galatasaraylı taraftar burada toplandı. Marşlarla kutlamalar gerçekleştirildi. Araç konvoylarıyla şehir merkezini sarı-kırmızıya boyayan taraftarlar, "Biz alışkınız şampiyonluğa" sloganları eşliğinde zaferi doyasıya kutladı.
Kutlamaların yoğun olduğu bölgelerde Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, taraftarlar olaysız şekilde dağıldı. Kutlamaların gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.
Zonguldak’ta hapis cezası ile aranan 20 şüpheli yakalandı181 izlenme
MUHTEŞEM BİR BİLGİ1018 izlenme
Kayınpeder, gelini ve... Eve girince...6600 izlenme
ŞEHİDİMİZ "RECEP TURAN"IN KABRİ VE AİLESİ ZİYARET EDİLDİ380 izlenme
Vücudunuzdaki Tüm Zehirleri Ayaklarınızdan 30 Dakikada Çıkarın10301 izlenme
Mahallede infial yarattı! Kedi yediğini itiraf etti944 izlenme
Modifiye cezaları esnafları siftahsız bıraktı7 izlenme
Son dakika: ATM'den para çekerken bu tuzağa düşmeyin! "ATM bozuk" diyerek...357 izlenme