Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Uygar Keskin, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Maarifin Kalbinde Ramazan" programına katıldı.
Program, öğrencilerin davulcu eşliğinde Ramazan manileriyle karşılanmasıyla başladı. Sahne bölümünde Nasreddin Hoca öğrencilerle buluşarak hikâyeler anlattı ve soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Hep birlikte söylenen Ramazan şarkıları programa coşku kattı.
Etkinlik kapsamında öğrenciler atölye çalışmalarına katıldı. Ramazan feneri yapım atölyesinde fenerlerini hazırlayan öğrenciler ardından iyilik köşelerinde duygu ve dileklerini kaleme aldı. Paylaşma, yardımlaşma ve iyilik temalı mesajlar etkinliğe anlam kattı. Boyama ve deneyim alanlarında gerçekleştirilen etkinlikler de öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve hediye paketlerinin dağıtılmasıyla sona erdi. Etkinlik, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve iyilik ruhunu öğrencilerle buluşturdu.
FINDIKTA SABIR MI, PANİK Mİ? ÜRETİCİ KAZANACAK MI, TÜCCAR MI?31 izlenme
Tolga Savacı'nın son haline bakın otomobil tamircisi oldu7236 izlenme
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan 4'üncü dalga uyarısı: Kaçınılmaz olur553 izlenme
Şehit yön tabelası üzerine sprey boya ile boyadılar220 izlenme
TPAO' DAN ZGC' YA ZİYARET108 izlenme
Önce boğuldu, sonra yakıldı! Kan donduran vahşetin zanlıları kendilerini böyle savundu728 izlenme
Ünlülerin Hiç Bilmediğiniz Meslekleri8196 izlenme
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava durumu uyarısı1345 izlenme