ANASAYFA
25 Şubat 2025 ( 39 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak’ın özlediği fotoğraf Ankara’dan geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 27’inci Dönem Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile Ahmet Çolakoğlu Ankara’da bir araya geldi.

Ankara’da yemekte bir araya gelen Zonguldak’ın sevilen siyasetçilerinin birlikte paylaştığı fotoğraf Zonguldak’ın siyasetten beklediği sıcak ve samimi havayı da beraberinde getirdi. Eski dostların bir araya geldiği yemek, soğuk Ankara akşamında sıcak ve samimi havayı da beraberinde getirdi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta “Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem’de Zonguldak’ımız için beraber görev yaptığımız değerli Milletvekillerim Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile beraberiz” ifadeleri yer aldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Düzce Sanayisi, Akçakoca -Alaplı arası Liman Lojistik Merkezi İle Atak Yapacak.. 7 GÜN BOYUNCA KAYNATIP SUYUNU İÇİN Kıskançlık krizine girdi, balkonda eşini 9 yerinden bıçakladı Alaplı’da yaya geçitleri kırmızıya boyandı