Zonguldak Valiliği’nce düzenlenen haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen de katıldı.
Valilik binasında düzenlenen toplantıda, kent genelinde kamu düzeninin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantının ana gündem başlıklarını; terörle mücadele faaliyetleri, kaçak maden ocaklarına yönelik denetimler, mali ve organize suçlarla mücadeledeki güncel durum oluşturdu.
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonların değerlendirildiği toplantıda, asayişin genel durumu ve alınması gereken önlemler de görüşüldü. Ayrıca, düzensiz göçle mücadele çalışmaları, okul çevrelerinde güvenliğin artırılmasına yönelik uygulamalar ve siber suçlarla ilgili yürütülen planlamalar da gündeme geldi.
Toplantının sonunda, ilgili birimler arasında koordinasyonun artırılması ve alınacak yeni önlemler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünde cinayet silahı bakın nerede bulundu!407 izlenme
İstanbul tehlike3038 izlenme
Yaşam koçundan şaşırtan savunma! İlkokul mezunuyum, aylık gelirim 40 bin lira'465 izlenme
Rektör Özölçer’den Karadeniz Ereğli Kaymakamı Yılmaz’a ziyaret82 izlenme
Şampiyon Güreşçi Alaplı'da davul zurna ile karşılandı167 izlenme
Zonguldak’ta kaçak silah imalathanesinde 30 binin üzerinde fişek ele geçirildi15 izlenme
YENER YAT FİRMASINDAN “ESKİ TEKNENİ GETİR, YENİ TEKNENİ GÖTÜR” KAMPANYASI22 izlenme
Son dakika... Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış ve rüzgar...5118 izlenme