Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ışıklı kavşakta yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki yolcu hayatını kaybederken otobüste bulunan 2 yolcu da yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza gece saat 02.00 sıralarında Perşembe Işıklı kavşakta yaşandı. Ahmet K. idaresindeki Efe Tur firmasına ait 41 FM 830 plakalı yolcu otobüsü Bartın'dan Ankara'ya gitmek üzere aldığı yolcularla birlikte yola çıktı. Otobüs, ışıklı kavşağa geldiğinde 34 BP 566 plakalı otomobille çarpıştı. Otobüs çarpışmanın şiddetiyle yol kenarındaki banketleri de sökerek prefabrikten imal edilen bir iş yerine daldı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan Resul Baş olay yerinde, yanındaki kuzeni Göksel Baş (22) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otobüsteki iki yolcu da olay yerine gelen ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta hurdaya dönerken Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Sürücü Ahmet K.'nin ise kazadan sonra polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.
Zonguldak'ta polisin uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama74 izlenme
Son dakika: Ayçiçek yağı, un, süt ve yumurta fiyatları düşecek mi? Bakanlık çalışmalarında sona geldi, indirim etikete yansıyacak350 izlenme
İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti305 izlenme
Prof. Dr. Aydın: Pazartesi vakalar artabilir825 izlenme
Uzun yaşamın sırrını anlattı! 3 padişah, 12 Cumhurbaşkanı gördü2246 izlenme
Yerin altındaki tecrübe enkazda hayat oldu61 izlenme
Sağlık Bakanlığı'ndan okullara corona virüs rehberi612 izlenme
Sanat Dünyası Bu Haberle4489 izlenme