Home
07 Ocak 2024 ( 492 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak Alaplı'da tarihi an ilk doğalgaz ateşi yakıldı

Zonguldak Alaplı'da tarihi an ilk doğalgaz ateşi yakıldı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde, Aşağıdoğancılar Mahallesi sakinleri için tarihi bir gün yaşandı. Belediye Başkanı Nuri Tekin önderliğinde, mahallede ilk doğalgaz ateşi yakıldı. Bu önemli adım, bölgenin gelişiminde yeni bir dönemi simgeliyor.

2022'de gerçekleşen referandum sonrası, Alaplı Belediyesi'nin altıncı mahallesi olan Aşağıdoğancılar'da, doğalgaz altyapı çalışmaları hız kazandı. Altı ay süren titiz çalışmaların ardından, Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Aşağıdoğancılar Muhtarı Rahmi Yapar, Oktay Ailesinin evinde ilk doğalgaz ateşini yaktı.

 

Başkan Tekin, doğalgazın bölge halkına verilen bir söz olduğunu ve bu sözün yerine getirildiğini vurguladı. Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Şirketi ile yapılan iş birliği sayesinde, mahalleye doğalgazın altı ay gibi kısa bir sürede ulaştırıldığını belirtti. Bu başarı, genellikle beş yıl süren sürecin önemli ölçüde hızlandırılmasını simgeliyor.

Aşağıdoğancılar Mahalle Muhtarı Rahmi Yapar, Başkan Tekin ve Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Şirketi Müdürü Ender Onur'a teşekkürlerini iletti. Yapar, bu hızlı gelişmenin sadece Belediye Başkanı Nuri Tekin'in çabaları sayesinde mümkün olduğunu vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AfaD Açıkladı.. İşte ayrıntılar Alaplı'da Onlarca köpek boş arazide ölüme terk edildi ; sağ kalanlar can çekişiyor Nurullah Dal korona nedeniyle hayatını kaybetti İBB doktoru Ümit Erdim Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti