Home
04 Ağustos 2023 ( 80 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Belediyesi’nden Aşure ikramı

Alaplı Belediyesi’nden Aşure ikramı

 

Zonguldak’ın Alaplı Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Aşure programı Cuma namazı sonrası Alaplı Merkez Cami önünde gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri programda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Aşure gününün, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ‘Bugün burada düzenlediğimiz aşure günü etkinliği ile vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte paylaşmanın ve birlikteliğin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılan herkesten Allah razı olsun, Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, Allah niyetimizi kabul etsin’ dedi.

Alaplı Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

51 yaşındaki oyuncu Emre Kınay, Koronavi-rüs’e ya-kalandığını duyurdu.. Bakan Soylu'dan Musa Orhan'la ilgili flaş açıklama! KADININ MUHHTEŞEMM CEVABI Sonraki Konya'da düğün ve toplu organizasyonlara Kovid-19 sınırlaması