Home
11 Ocak 2022 ( 852 izlenme )
Reklamlar

Yüz kızartıcı skandal patladı! Kameraya yakalandılar

Son dakika haberlere göre, polis katiliyle cezaevindeki görüşme odasında öpüşen hakimin video kaydı, Arjantin gündemini alt üst etti. Hapishane ziyaretinde bir olağandışılık yoktu, ta ki güvenlik kamerası görüntüleri yayınlanıncaya kadar.
    
Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 49 yaşındaki bir hakimin polis katili bir mahkumla öpüşürken görüntülerinin yeni yılın ilk günlerinde ortaya çıkması, depreme yol açtı.
2Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Hakim Mariel Suarez, Arjantin'in güneyindeki Chubut eyaletinde ömür boyu hapis cezasından kurtarmaya çalıştığı mahkum Cristian 'Mai' Bustos'u 29 Aralık tarihinde hapishanede ziyaret etti.


3Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Görünüşte, hakim Suarez'in polis Leandro 'Tito' Roberts'ı öldüren Bustos'u Trelew kentindeki cezaevinde ziyaretinde bir olağın dışılık yoktu. Ta ki, güvenlik kamerası görüntülerine yansıyanlara kadar.
4Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Hakimin müebbet hapis cezası almaması için mücadele ettiği mahkumla öpüşürken görülmesi, Arjantin'in gündemine bomba gibi düştü. Hakim Suarez, olayın ardından televizyon yayınlarına bağlanıp kendini savundu.

 5
Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Arjantin medyası, ziyaretten bir hafta önce Bustos'un geleceği hakkında yapılan oylamada yalnızca hakim Suarez'in ömür boyu hapis cezasına karşı oy verdiğini kaydediyor.
6Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Skandalın patlamasıyla birlikte Chubut Yüksek Mahkemesi hakim Suarez hakkında soruşturma emri verdi. Hukuk insanı, uygunsuz hareketleri nedeniyle bazı yaptırımlarla yüz yüze.


7Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
13 yıl önce polis Leandro Roberts Corcovado kasabası yakınlarında Cristian 'Mai' Bustos tarafından vurularak öldürülmüştü. Silahlı çatışmada Bustos'un kardeşi de ölmüş, bir polis de yaralanmıştı.
8GARDİYANLA İLİŞKİYE GİRDİ
GARDİYANLA İLİŞKİYE GİRDİ 
Birleşik Krallık'ın Wrexham kentine bağlı Johnstown'da yaşayan Ayshea Gunn, şehirdeki Berwyn Hapishanesi'nde çalışıyordu. Britanya'nın en büyük erkek hapishanesi olan Berwyn'de gardiyan olarak çalışan 27 yaşındaki kadın, bir mahkumla uygunsuz ilişki yaşadı.


9Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan yatmakta olan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti.
10Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan yatmakta olan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti.


11Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Gardiyan ile mahkumun ilişkisi, 31 Temmuz 2018'de başladı ve 20 Kasım 2018'e kadar devam etti. Ayshea Gunn ve Khuram Razaq'ın ilişkileri iddiaya göre dört ay sürdü.
12Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Ayshea Gunn, kefaletle serbest bırakıldı. Mold Magistrates Mahkemesi'nde görülen duruşmada çiftin ilişkisine dair detaylar verilmedi. Ayshea Gunn, duruşmada sadece adını, doğum tarihini ve adresini doğrulamak için söz aldı. Mahkeme salonu bekleyen basın mensuplarına ise bir açıklama yapmadı.

13Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Duruşma sadece beş dakika sürdü ve 23 Aralık tarihine ertelendi. İngiliz medyası gardiyan Ayshea Gunn'ın davasına büyük ilgi gösterirken, çiftin hapishane sınırları içinde cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor.
14Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Wrexham'daki Berwyn Hapishane'si 28 Şubat 2017'de açılmıştı. Berwyn, "süper hapishane" olarak anılsa da sık sık olumsuz haberlerle gündeme geliyor. Hapishanede çalışan biri, 2019 yılında bir mahkum tarafından rehin alınmıştı. Olay kimse yaralanmadan atlatılsa da basında büyük yer bulmuştu.
15BİR UYGUNSUZ İLİŞKİ DAHA
BİR UYGUNSUZ İLİŞKİ DAHA 
İngiltere'nin Durham kentinde yaşayan Stephanie Smithwhite, HMP Frankland Hapishanesi'nde görev yapan tecrübeli bir gardiyandı.
16Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Ülkenin Boldon Colliery kasabasından olan 40 yaşınadki gardiyan, 57 yaşındaki gangstrer ve uyuşturucu baronu Curtis Warren ile hapishanede uygunsuz ilişki yaşadı.
17Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Liverpool doğumlu gangster ile 2018 yılının haziran ayında ilişki yaşamaya başlayan Stephanie Smithwhite'ın yasak ilişkisi, altı ay sürerek aralık ayına kadar devam etti.
18Yüz kızartıcı skandal patladı Kameraya yakalandılar
Skandalın ortaya çıkmasının ardından Stephanie Smithwhite, Durham Mahkemesi'ne çıkartıldı. Tecrübeli gardiyan, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her ay 1.037 TL! Zam geldi, başvurana ödeniyor Ebru şallının eşi meğerse Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Seccad Yeşil'in paylaşımı şoke etti! Sibel Can’ın oğlu Emir Aksüt adeta babasının kopyası! Gözlerden uzak yaşıyordu…