Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan üzücü bir trafik kazasında, bir sürücü yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Göçmenler kavşağında meydana gelen kazada, Şerafettin D. yönetimindeki Fiat marka araç, karşıya geçmeye çalışan Erdinç Şener’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan yaya, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.
Sürücü ise kazanın ardından olay yerini terk ederek evine gitti fakat polislerin evine gelmesi üzerine oradan da kaçtı. Şerafettin D.’yi yakalama çalışmaları devam ederken, yaralının durumunun ciddi olduğu ve Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Kazanın ardından terk edilen araçta yapılan incelemede, ekipler içinde bir köpek buldu. Bu köpek, araç ile birlikte otoparka çekildi ve sahipleri tarafından teslim alınacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Kedi sayesinde enkazdan kurtarılan Birce bebek ailesine kavuştu! Annesi yaşadıklarını anlattı114 izlenme
Erdemir 61.Yıl İşletme Yıldönümü48 izlenme
Çaycuma’da bir kişi tüfekle kendini vurarak intihar etti28 izlenme
Korkunç olay! Kocasını öldürüp 10 parçaya bölmüş721 izlenme
Tütün ve alkol ürünlerinde ÖTV'ye zam840 izlenme
Karayolunda yolcu minibüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti284 izlenme
TÜM HAKİMLERE OKUTULMALI2240 izlenme
Tatil için geldiği Akçakoca sahilinde cesedi bulundu945 izlenme