Home
19 Ekim 2022 ( 144 izlenme )
Reklamlar

TPAO'dan 'yatırım fırsatı' ilanlarına karşı uyarı: Dolandırıcılık girişimlerine itibar etmeyin

Hisse sattığı iddialarını reddeden TPAO, halka açık bir şirket olmadıkları için hisse satışının söz konusu olmadığını duyurdu ve dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), şirket hisselerinin satışa çıkarıldığına dair sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan iddiaları reddetti. 

'Duyuru'larda TPAO logosu ve Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının izinsiz şekilde kullanıldığı belirtilen açıklamada, TPAO'nun halka açık bir şirket olmadığı, dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

TPAO'nun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde:

"Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, 'yatırım fırsatı' adı altında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan duyurular yapıldığı tespit edilmiştir.

Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logosu ve görselleri izinsiz olarak kullanılmıştır.

Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.

Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler Ortaklığımız tarafından başlatılmış olup vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemeleri önemle rica olunur."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Gittikçe yükseliyor, kritik seviye aşıldı! Bomba tahmin geldi, İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliğine genelge Yollandı 80 yaşındaki Nazmiye nine, coronaa virüsü yendi Eş değiştirme oyunu vahşetle bitti! İş insanını diri diri toprağa gömdüler