ANASAYFA
23 Ekim 2025 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Sanayi içinde kuralsız park eden araçlar çekiliyor

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Çarşısı’nda gelişigüzel park edilen araçlara yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi.


Sanayi içinde trafik akışını engelleyen, iş yerlerinin önlerine ve giriş çıkış noktalarına hatalı park yapan araçlar, çekicilerle otoparka çekildi. Uyarılara rağmen kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandığı, trafik düzenini bozan araçlara müsaade edilmeyeceği belirtildi.


Uygulamadan sanayi esnafı memnun kaldı. Esnaflar, özellikle dar sokaklarda park sorunu nedeniyle zaman zaman iş yapamaz hale geldiklerini belirterek, "Bu uygulama geç kalınmış ama yerinde bir karar. Artık araçlar düzensiz park edemeyecek" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yasaklarla ilgili flaş duyuru! Ve il il açıklandı! 1 Mart itibarıyla... Tolga Savacı'nın son haline bakın otomobil tamircisi oldu Kocası ve onun sevgilisiyle aynı evde yaşayan kadın Esra Erol'u da şoke etti: Ne olursa olsun boşanmayacağım Son dakika: Kübra Ece'nin ölümü intihar mı cinayet mi? Balkondan nasıl düştü?