Home
29 Temmuz 2022 ( 54 izlenme )
Reklamlar

'Koronavirüsten değil koleradan korkuyoruz' KANALİZASYON AKIYOR, YETKİLİLER UYUYOR!

   

'Koronavirüsten değil koleradan korkuyoruz'

 KANALİZASYON AKIYOR, YETKİLİLER UYUYOR!

 

 Alaplı ilçesinde Köksal Toptan Köprüsü'nün karşısındaki binanın yan tarafında akan pis   kanalizasyon sızıntısı, yıllardır mahalle sokaklarına aktığı gibi 22. Nisan 2022 tarihinde bu yana defalarca haber olmasına rağmen çözülenmediği gibi ,Halk sağlığını ciddi derecede tehdit eden olaya karşısında çözüm üretmeyen yetkililerinin sorumsuzluğu, en son çareyi  Belediyenin müdahale etmediğinden yakınan vatandaş, gelinen son durumu sosyal medyada paylaştı.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Köksal Toptan Köprüsü'nün karşısındaki Apartman çevresinde bulunan üst mahalleden gelen kanalizasyon borularından akan lağım suları etrafa kokusu yayılıyor. Vatandaşların Bu cadde üzerindeki kaldırımdan geçerken, lağım suların akmasından dolayı tedirgin olduklarını söylediler. Açık şekilde akan lağım suyunun yaydığı koku ve mikropla insanların sağlığını tehdit ettiğini belirten vatandaşlar, burada günde yüzlerce insan geçiyor, yaklaşık 5 yıldır bu sorunu yaşıyoruz ve kimse gelip ilgilenmedi dediler.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alaplı'da toplu taşımaya zam geldi Boş evde bir şey bulamayan hırsızlar bakın ne yaptı! "Arkadaşım şaka yapıyor sandım" Alaplı'da Onlarca köpek boş arazide ölüme terk edildi ; sağ kalanlar can çekişiyor BU ÜNLÜLERİN DİNLERİNE İNANAMAYACAKSINIZ! ŞOK OLMAYA HAZIRLANIN!!