CHP’li İzmit Belediyesi ile AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında kendini yere atarak yuvarlanan AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlatıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” dedi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tavşantepe bölgesinde, Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması alanına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, İzmit Belediyesi çalışanlarını alana sokmadıkları iddiaları üzerine, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışma arkadaşları olay yerine gitti. Başkan Hürriyet bölgeye gidince İzmit Belediyesinin AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe de bölgeye gitti.İbrahim Efe’yi başkanın yanına yaklaştırmamak için bir vatandaş hafifçe itince, Efe kendini yerlere atarak yuvarlanmaya başladı. Bir ara yerden kalkan İbrahim Efe tekrar kendini yerlere atarak, “İmdat polis, beni dövüyorlar” diye bağırmaya başladı. İbrahim Efe’nin hareketlerini bölgedeki vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.
İbrahim Efe'nin görüntüleri üzerine AK Parti cephesinden açıklama AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'dan geldi. Talus, yaptığı yazılı açıklamada, "İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.
Tekvando Şampiyonasına Alaplı Damgası145 izlenme
Kültür ve sanat tesislerinde normalleşme nasıl olacak?1086 izlenme
Ormanda bulunan kafatası ve kemikler 1,5 yaşındaki Ecrin'e ait çıktı!5094 izlenme
Yılbaşına günler kala fındık fiyatları yükselişe geçti19 izlenme
Zonguldak’ta ruhsatsız maden ocaklarına darbe, 228 ocak kapatıldı15 izlenme
Kurban Bayramı İçin Ek Tedbirler Geliyor6916 izlenme
Yangın Çıktı, Mutfak Kullanılmaz Hale Geldi221 izlenme
Sarma sigara ve içi tütün dolu makaron satışı yasaklandı1116 izlenme
Kazada ölen 3 aylık Öykü ile yengesi ve babaannesi gözyaşlarıyla uğurlandı
Kızını taciz eden kişiyi öldüren Kadir Işık'ın tahliyesine karar verildi
Kocası ve onun sevgilisiyle aynı evde yaşayan kadın Esra Erol'u da şoke etti: Ne olursa olsun boşanmayacağım
Süpriz açıklama