Home
10 Mayıs 2022 ( 106 izlenme )
Reklamlar

İncivez caddesi sakinleri hizmet istiyor

İncivez caddesi sakinleri hizmet istiyor

Zonguldak’ın Alaplı’ya bağlı İncivez sakinleri, akşam saatlerinde karanlığa gömülen evlerine, sokak lambalarının kurulmasını istiyor.

Evlerine giderken gece karanlığı içerisinde kaldığını dile getiren Mahalle sakinleri, güvenlik sorununun had safhaya çıktığını belirtiyor. Aydınlatma sorununun çözülmesi için  yetkililere seslenen İncivez caddesindeki çamlık sokakta oturan Şehriban Aktaş, “bu yolun ait tarafı incivez köyüne ait , burası ise Alaplı’ya bağlı.biz Ev emlak vergisi her sene ödüyoruz. Muhtarlık ve Belediye seçimlerinde oyumuzu kullanıyoruz. Alaplı incivez mahallesine olarak, akşam saatlerinden sonra bu çamlık yolu adeta karanlığa gömülüyor. Belediye’ye söyledik, ışıklandırma yapmaya uygun görmediler oysa, başka yerlerde sokak lambaları boşa yanıyor, bu Çamlık bölgesi yol üzerine aydınlatma lambaları kurmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

işte ünlü isimlerin çocuklukları 3 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZDAN ACI HABER GELDİ kayınvalidesi ve babası Arka sıradakiler dizisinin Sibel'i Deniz Sarıbaş'ın şimdiki halini görünce çok şaşıracaksınız...