Home
20 Mart 2022 ( 493 izlenme )
Reklamlar

Emeklilere müjde! Bu şartları taşıyanlar dikkat: Şartlara uyanlara anında 2500 TL verilecek!

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sayfası üzerinden meydana getirilen son dakika açıklamasına göre sadece koşulu yerine getiren emekli yurttaşları aynı gün içinde 2500 TL ücret ödenecek. Kampanya ile sunulmakta olan bu ödemeler, ayı sonu itibari ile sonlandırılacak.

Emekli vatandaşlar yaşadığı geçim sıkıntıları yüzünden bankaların promosyon ödemelerini takip etmekte. Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesi üzerinden meydana gelen son dakika açıklamasına göre sadece koşulu yerine getiren emekli yurttaşları aynı gün içerisinde 2500 TL ücret ödenecek. Kampanya ile sunulmakta olan bu ödemeler, ay sonu itibari ile sonlanacak.

Yapı Kredi Bankası tarafınca meydana getirilen son dakika kampanya haber ile birlikte SSK, BAĞKUR ile emekli sandığına bağlı bir biçimde emekli olan vatandaşların emeklilik paketi adı altında avantajlı kampanya ile ödeme almalarının yolu açılıyor.

Kampanya Mart sonunda bitecek

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada 3 sene boyunca emekli maaşlarını kendi bankalarını taşıyacak vatandaşlara 2500 TL ücret ödemesi yapılacak ve bu kampanyanın son zamanı ise 31 Mart 2022 olarak açıklandı.

20 Ocak 2022 tarihinde start verilip 31 Mart 2022 zamanı içerisinde gerçekleşmekte olan bu kampanya bazında SGK emekli aylıklarını 3 yıl süreyle Yapı Kredi Bankası'na nakliyat lafı veren vatandaşlara 2500 TL'lik bir promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Promosyon sözleşmesi imza atıldıktan hemen sonra başka bir şart koşmadan aylık net geliri 1500 TL altında olan vatandaşlara 1.650 TL, aylık geliri 1500 TL'nin üzerinde olan vatandaşlara 2.100 TL ve emekli maaşı 2500 TL ve daha da üzerinde olan vatandaşlara ise 2500 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapılacak. 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esra Erol’da akılalmaz olay: 2 elti aynı adama kaçtı Dostlukları filme konu olmuştu! 'Yaren Leylek ve Adem Amca' 11'inci yılda da yine aynı yerde buluştu! SEVİLEN DİZİ EKRANLARA VEDA EDİYOR 96 yaşında koronavirüsü yenip sırrını anlattı