ANASAYFA
28 Temmuz 2026 ( 5 izlenme )
Reklamlar

Çaycuma’da hareket halindeki tırdan yola tuğlalar saçıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda seyir halinde olan bir tırın kasasındaki tuğlalar halatla bağlandığı yerden koparak yere saçıldı. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken tırın sürücüsü ise aracını güvenli yere çekti.


Edinilen bilgiye göre olay, ilçenin İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen ve tuğla yüklü olan tır, yolda seyir halinde gittiği esnada dorsesinde taşıdığı tuğla paletinin bir anda halatının koptuğu öğrenildi. Halatın kopmasıyla yere saçıldı. Yere saçılan tuğlalardan şans eseri ölen yada yaralanan olmadığı öğrenildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vücudunuzdaki Tüm Zehirleri Ayaklarınızdan 30 Dakikada Çıkarın Ünlü isim yanlışlıkla öldürüldü! O Kısıtlamalar Kaldırılıyor TAM KAPANMA KONUŞULUYOR: İŞTE KONUŞULAN TARİH