Home
24 Mart 2022 ( 338 izlenme )
Reklamlar

Aydınlatma direğine çarpan otomobil kağıt gibi ikiye katlandı

Aydınlatma direğine çarpan otomobil kağıt gibi ikiye katlandı

Zonguldak Alaplı İlçesinde aydınlatma direğine çarpan otomobil kağıt gibi ikiye katlandı. Kazada araçta bulunan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Zonguldak’ın  AlaplıAkçakoca karayolunun Belediye Plajlar mevkiinde meydana gelen kazada ,Yasin Öztürk idaresindeki 06 CPK 59 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu kayarak önce orta refüje çarptı. Ardından takla atan otomobil, aydınlatma direğine çarparak kağıt gibi ortadan ikiye katlandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücü ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırıldı.
Bölge trafik ekipleri ile jandarma, kaza yerinde kontrollü geçiş sağladı. Bu arada karayolları ekipleri de araçtan sızan akaryakıt ve yağın diğer araçlara zarar vermemesi nedeniyle kumlama çalışması yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cenazeye yolunda korkunç kaza, Kafa kafaya çarpıştılar ,1 ölü 5 yaralı Düzce'de iğrenç olay! 11 yaşındaki kız hamile çıktı, annesinin erkek arkadaşı gözaltına alındı Esra Erol'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum Hac için biriktirdiği paraları depremzedelere bağışladı