Home
12 Aralık 2022 ( 313 izlenme )
Reklamlar

Alkollü olduğu iddia edilen şahıs ekipleri mahalleye topladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak intihar edeceğini söyleyen şahıs, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak intihar edeceğini söyleyen şahıs, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Uzun süren aramalara rağmen kendisine ulaşılamayan ve alkollü olduğu iddia edilen şahıs, polis tarafından yakalanarak karakola götürüldü.


Olay ilçeye bağlı Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre E.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak intihar edeceğini söyledi. Şahsın verdiği adrese giden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, uzun süren aramalara rağmen kendisine ulaşamadı. Daha sonra polis tarafından bulunan ve alkollü olduğu iddia edilen E.Y., eşi ile sorunlar yaşadığını ve bundan dolayı ihbarda bulunduğunu ifade etti. İtfaiye ve sağlık ekipleri durumun anlaşılması üzerine olay yerinden ayrılırken, polis ekipleri E.Y.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

rektörün yaptığı Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor: 1 kişi tutuklandı Son dakika haberler... Kadın tetikçi, oto galeri sahibini böyle vurdu! AZMETTİRİP KOCASINI