Home
05 Kasım 2022 ( 696 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da ev yangınında kundaklama şüphesi

Alaplı’da ev yangınında kundaklama şüphesi

Zonguldak Alaplı İlçesinde bir evde çıkan yangında kundaklama ihtimaline karşın olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Yangın, Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Yeni Siteler Mahallesi Üç katlar mevkiinde 3 katlı apartmanın birinci katındaki bir evde çıktı. Hasan Erdoğan’ın (46) ve ailesi yaşadığı ev yangını, hafta sonu nedeniyle köye gittiği sırada yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Siteler Mahallesi Üç katlar mevkiinde bir apartmanın 1,ci kattan  dumanlar yükseldiği esnada, vatandaşlar tarafından durum polis, itfaiye ve 112 acil servis ekiplerine bildirildi.Yangında can kaybı ve dumandan etkilenen olmadı. İtfaiye ekipleri dumanların yükseldiği eve girerek yangına müdahale etti.

Müdahale sonucu kısa sürede söndürülen yangında evdeki eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi.Olayla ilgili araştırma yapan ekipler, ev sahibi Hasan Erdoğan’ın ve ailesi köyde bulundukları sırada kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandığını tespit etti.
Dünde buna benzer bir kişi tarafından kapıyı kırma teşebbüsü yaşandığı olayda öğrenilen evdeki yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerine olay yeri inceleme ekipleri evde çalışma yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan olmadan Hac için biriktirdiği paraları depremzedelere bağışladı Muğla'da şüpheli ölüm! 17 yaşındaki Gamze yatağında ölü bulundu Tecavüze uğradıktan sonra bıçaklanıp başı taşla ezilerek öldürüldü