Home
08 Kasım 2022 ( 641 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da bir anne 2 çocuğu ile birlikte 3 gündür kayıp

Alaplı’da  bir anne 2 çocuğu ile birlikte 3 gündür kayıp

Zonguldak’ın Alaplı’da 3 çocuk annesi 2 çocuğunu alarak, evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. 1 çocuğuyla ortada kalan eşi, 3 gündür haber alamadığı eşinin eve dönmesini istedi.

Zonguldak’ın Alaplı  ilçesinde 13 yıl önce Zemzem Tekin ile dünya evine giren Halil İbrahim Tekin (33), 6 Kasım (Pazar) günü  tarihinden bu yana eşinden haber alamıyor.

Alaplı Aşağıdag Köyü yukarı  Mahallesi’nde ikamet eden Tekin, Fındık bahçesine budama yapmaya giden Tekin, bahçeden döndüğünde karısı Zemzem Tekin ile çocukları Sudenaz (12), Sılanur (10)  evde olmadığını öğrendi.

Saatlerce yaptığı aramadan sonuç alamayan Halil İbrahim Tekin, durumu Jandarmaya bildirdi. Yapılan çalışmalarda genç kadının izine rastlanmazken, 1 çocuğuyla ortada kalan Tekin 3 gündür haber alamadığı eşinin eve dönmesini istedi.

Alaplı Aşağıdağ Köyünde yaşayan ev kadını Zemzem Tekin, pazar günü, kızı Sudenaz (12) ve diğer kızı Sılanur(10) ile birlikte, kocası Fındık bahçesine çalışmaya ittiği esnada  evinden ayrıldı.Telefon tartışma sonucunda evden ayrıldığını söyleyen Tekin, “ sabahleyin erken kalktığımızda kendisi benden telefonunu istedi, bende telefonu olmadığını söyledim, o arada aramızda tartışma çıktı ve kendisi bir müddet sonra evden ayrıldı.yarım saat sonra eve geldiğinde tekrar telefonu istedi, tekrar bende olmadığını söyleyince tartışma büyümemesi için Fındık bahçesine gittim ve aradan 2 saat sonra geldiğimde karım ve 2 çocuklarımı evde olmadığı gördüm.acaba bir yere gitti mi diye eşyalarını baktım, hiçbir şey almadığı gördükten sonra Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusunda bulundum.” Diye konuştu.

Edinilen bilgilere göre, İlçede Çalışma başlatan Jandarma  ekipleri, ilçedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görgü tanıdıklara göre bir patpat aracına Çocukları Hastaneye getiriyorum diye söyleyerek binen Zemzem Tekin,Molla bey Köyüne gelerek bir başka Minibüse binerek Alaplı İlçesine geldiği görüldü.

Halil İbrahim Tekin ise Facebook hesabından, eşi ve çocuklarının fotoğrafını paylaşarak, görenlerin kendisine ulaşmasını istedi.

Bir özel işyerinde çalışan İbrahim Tekin,”Aramızda ara sıra geçimsizlik vardı. Ailesi Mardinli oturduğundan, rahatça onları ziyaret ediyordu ve çocukları ile birlikte görmek için gönderiyordum. Her yerde arıyoruz. Bilen ve görenlerin insaniyetlik namıma güvenlik güçlerine haber vermesini rica ediyorum" dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yol katkı payı için belediyeyi icraya verdiler ERDEMİR 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA GÜNÜ İLAN... Mesut Yılmaz’dan kötü haber ŞEHİR MERKEZİ VE KÖYLERDE GENÇ VEKİL ADAYI BOZKURT’A SEVGİ SELİ…