Home
21 Eylül 2022 ( 146 izlenme )
Reklamlar

Alaplı'da 'Ahilik Haftası'nda Vatandaşlara İkram Yapıldı

Alaplı'da 'Ahilik Haftası'nda Vatandaşlara İkram Yapıldı  

   
  ZONGULDAK (İHA) Alaplı Sivil toplum Odaları ile İlçe Müftülüğü işbirliğinde, Ahilik Haftası dolayısıyla Merkez Camii’nde tavuklu pilav hayrı yapılı.  
  Zonguldak’ın Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ,Esnaf Oda Başkanı Muharrem Gelgeç ve Şoförler oda Başkanı Kemal Çam ile Etkinliğe İl Ticaret Müdürü İsmail Mağden’de katıldığı etkinlik vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Ahilik teşkilatının kurucusu Ahi Evranı Veli ve ahirete irtihal eden esnafsanatkarların anmak amacıyla Mevliti Şerif okunduktan sonra Alaplı Merkez Cami önünde kurulan stantta vatandaşa 2 bin kişilik pilav ikram edildi. Vatandaş pilavını Oda Başkanların elinden aldı. Alaplı İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, ”Ahilik geleneğini sürdürme adına vatandaşlarımıza ve Cami çıkışında herkese ikramda bulunduk. Afiyet olsun. Bu geleneğimizi yaşatmalıyız.” dedi.(EY

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BİRDE ŞİMDİKİ HALİNE BAKIN Fındık için 80 TL açıklaması! Beklenti büyük! Müşteriyi 'Seni gebertirim kadın' diye tehdit eden taksicinin .... Hiç Merak Ettiniz Mi? Dilencilerin Kucağındaki Bebekler Neden Sürekli Uyur?