Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, alacağını tahsil edemediğini iddia eden bir imalatçı, sattığı konteyneri ateşe verdi.
Edinilen bilgilere göre, olay, Alaplı’da inşaat sahasında meydana geldi. İddiaya göre, yemekhane olarak kullanılan konteyneri yemek hizmeti veren firmaya satan şahıs, yemek hizmeti yapan firmadan ücretini alamadığı gerekçesiyle şantiyeye geldi.
Burada inşaat işçilerine "Karşıma bir muhatap gelsin, eşyaları boşaltın" dediği öğrenilen şahıs, yemek hizmeti veren firma sahibinin gelmemesi ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine daha sonra yanında getirdiği kağıt ve karton parçalarını kullanarak konteyneri ateşe verdi.
Yemek hizmeti veren yüklenici firmaya ait, 5 konteynerden oluşan yemekhane bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında konteynerler kullanılamaz hale gelirken, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Tuğçe'yi sevgilisine küfrettiği için öldürüp, 4 leğen suyla yıkamış!1286 izlenme
Umreye ve Hacca Gitmiş Ünlüler8854 izlenme
Yatalak hastalara ücretsiz yatak desteği61 izlenme
Son Dakika: AFAD ve İçişleri'nden 'soğuk ve yağışlı hava' uyarısı: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın585 izlenme
Zonguldak’ta ruhsatsız maden ocaklarına darbe, 228 ocak kapatıldı21 izlenme
ünlü fenomen Dima Stuzhuk508 izlenme
Rusya-Ukrayna Savaşı'nın simgesi haline gelen hamile kadından kahreden haber: Son sözleri yürekleri dağladı!202 izlenme
İstanbul'da yeni yasakları geldi! İstanbul Valiliği duyurdu4831 izlenme