Home
12 Ocak 2022 ( 207 izlenme )
Reklamlar

92 yaşındaki emekli doktoru 10.6 milyon dolar dolandırmışlar

İstanbul'da akılalmaz bir dolandırıcılık  olayı yaşandı. 92 yaşındaki emekli doktor Mahmut Karaağaç, 10.6 milyon dolar dolandırıldı. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan rapor ise dolandırıcılık olayındaki akılalmaz sahteciliği ortaya çıkardı. Dolandırıcılıkta kullanılan sahte senetlerdeki imzaların, Karaağaç’ın imza attığı farklı bir belgeden çıkartılarak, senetlere taşındığı belirlendi. İşte akılalmaz sahtecilik olayının detayları!


Dolandırıcılık olayı 11 Şubat 2020'de emekli Doktor Mahmut Karaağaç'ın evine haciz gelmesiyle ortaya çıkmıştı. Doktor Karaağaç, hiç tanımadığı insanlara 10.6 milyon dolar borçlu olduğunu öğrenmişti. Altında kendi imzası bulunan senetlerle icra mahkemesinde dava açıldığı ve haberi olmadan sonuçlandığı bildirilmişti. Yaşlı ve varlıklı insanları dolandıran bu suç çetesinin yeni hedefi olduğunu anlayan emekli Doktor Mahmut Karaağaç savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"LALELİ PİYASASINDA İŞLER BÖYLE YÜRÜR"

Sanıklar duruşmalar sırasında kendilerini savunmak için şaşırtıcı ifadeler verdi. Sanıklar 10.6 milyon TL’yi bir çanta içinde, resmi hiçbir işlem ve tapu devri bile yapılmadan, 92 yaşındaki Karaağaç'a teslim ettiklerini savundu. Yargılama sırasında sanıklara bu iddianın “hayatın olağan akışına uygun olmadığı" hatırladı. Sanıklar bunun üzerine “Laleli piyasasında alışverişler böyle oluyor, banka transferi olmaz" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muğla'da şüpheli ölüm! 17 yaşındaki Gamze yatağında ölü bulundu Dur ihtarına uymadı, polisin yazdığı ceza makbuzunu yere attı Gören şaşkına dönüyor! Her şey sigara içmek istemesiyle başladı: Bunu ben açıklayamıyorum, tıp açıklasın... DİKKAT ÇEKEN İFADELER