Home
03 Ekim 2024 ( 1205 izlenme )
Reklamlar

45 yaşındaki kadın doğalgaz borusuna kendini astı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 45 yaşındaki L.Y. isimli bir kadın, evinde doğalgaz borusuna kendisini asarak intihar etti. 

Eşinin durumu fark etmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. L.Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere devlet hastanesine kaldırıldı. Aile üyeleri, acı haberi alarak büyük bir üzüntü yaşadı. olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Bu tür olayların artış göstermesi, toplumda zihinsel sağlık konularına dikkat çekilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ŞTE TÜRKÜCÜ CEYLAN'IN HERKESSTEN SIR GİBİ SAKLADIĞI OĞLU Alaplı'da Yüzü Gülmeyen ,Yönetici istemiyoruz.. Çinliler boşa dememişler'' Yüzü Gülmeyen Dükkan Açmasın'' Alaplı’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okundu Merkez Bankası Açıkladı: Memur ve Emekliye Ne Kadar Zam Yapılacak?