Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 3 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde alevler, binadaki diğer dairelere ve çatıya sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın, Kozlu ilçesi Merkez Mahallesi Turuncu Sokak üzerinde bulunan 3 katlı ve 6 daireli bir apartmanda meydana geldi. Binanın bir dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Daireden yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Olay yerine kısa sürede ulaşan Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına hızla müdahale etti. Binanın yoğun yerleşim bölgesinde olması ve bitişik dairelerin bulunması nedeniyle büyük tehlike atlatan mahalleli, itfaiyenin çalışmasını korku dolu gözlerle izledi.
İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangının binanın çatısına ve diğer 5 daireye sıçramasını engelledi. Emipler, yangını tamamen söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı.
Yangın sırasında polis ekipleri sokak üzerinde geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Yangında can kaybı yaşanmazken, yanan dairede maddi hasar meydana geldi. Ekiplerin yangının çıkış nedeniyle ilgili başlattığı inceleme sürüyor.
Ünlülerin Hiç Bilmediğiniz Meslekleri8183 izlenme
FINDIKTA SABIR MI, PANİK Mİ? ÜRETİCİ KAZANACAK MI, TÜCCAR MI?27 izlenme
Maden işçileri yangın tatbikatı yaptı31 izlenme
'Böyle giderse eski tedbirler geri gelir'483 izlenme
Mesai saatleri değişti! Milyonları kapsıyor2348 izlenme
İŞKUR duyurdu: 8500-10.000 TL maaşla çalışacak personel aranıyor370 izlenme
Kaymakam Köksal, Şehit aileleri ile gaziler için iftar yemeği verdi84 izlenme
KOCASI KARPUZ ALMADI DİYE EVDEN KAÇAN MAKBULE, 1 KİLO ET ALIP MANGAL YAPAN BAYRAMA KAÇTI392 izlenme
Ramazan ayında pideye yoğun ilgi
NEREDE KALDI ADALET BÖLÜMÜ
Gürültü yapanları uyarınca kavga çıktı: 2 yaralı
YAŞINI DUYAN ŞAŞIRIYOR