Zonguldak’ta 2531 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.
İl genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla; suçu önleme ve suçlular ile etkin mücadele kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığınca çalışmalar aralıksız sürdürülüyor
2531 Mart 2024 tarihleri arasında 278 okul çevresinde 4 bin 927 kişi sorgulandı. 117 metruk bina incelendi, 216 umuma açık yer ve 495 okul servisi sorgulandı. 2 tüfek ele geçirildi. 9 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. 1 şüpheli gözaltına alınırken 1 kişi de tutuklandı. 9 sentetik ecza, 78,17 gram metamfetamin, 21,22 gram Afyon sakızı, 0.07 gram bonzai, 1 adet tüfek ve 10 adet tüfek ele geçirildi. 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 20 şüpheli, 5 ila 10 yıl arasında hapis cezası ile aranan 2 şüpheli yakalandı. İfade için aranan 42 şüpheli de ekiplerce yakalandı.
2531 Mart 2024 tarihleri arasında 709 uygulama gerçekleştirildi. 16 bin 434 araç 10 bin 102 kişi denetlendi. 10 maden ocağı denetlendi. 10 adet ruhsatsız işletilen maden ocağı imha edildi.
Müge Anlı sosyal medyada olay oldu! "Sucuğu ne zaman yedi kızınız?"902 izlenme
Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kim ne kadar alacak?1467 izlenme
Son dakika | İstanbul için yeni uyarı435 izlenme
Babasının vasiyetini yerine getirdi, Afrika'dan 3'üncü gelin geldi451 izlenme
Aspirin Ne İşe Yarar? Aspirin Faydaları Nelerdir?1607 izlenme
BU KOKUYU ALAN UZAKLAŞSIN2060 izlenme
Bu habere inanamayacaksınız..3783 izlenme
36 yaşındaki genç adam bahçede ölü bulundu84 izlenme
Son dakika... Meteoroloji'den kritik uyarı! Kara kış geri dönüyor
İnşaatlarda zorunlu tabelalar neden asılmıyor.. Yetkililere Soruyoruz Alaplı'da yapılan İnşaatların Şantiye Tabelası Neden Yok?
ÇOK ŞİDDETLİ DEPREM OLDU ,İSTANBULDA HİSSEDİLDİ
Kahreden kaza! Anne, oğlu ve kızı hayatını kaybetti