Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmada, sosyal medya üzerinden sahte "sınavsız ehliyet" ilanıyla dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.
Çaycuma ilçesinde ikamet eden bir vatandaşın, şüpheli kişiler tarafından oluşturulan sahte "sınavsız ehliyet" ilanlarına giriş yaparak internet üzerinden toplam 780 bin TL dolandırıldığı belirlendi. Olayla ilgili olarak Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatıldı.
Yürütülen çalışmalar kapsamında Balıkesir’de 8, İzmir’de 1 ve Aydın’da 1 olmak üzere toplam 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan adli aramalarda 52 adet dijital materyal, 15 adet banka ve kredi kartı ile 1 adet POS cihazı ele geçirildi.
Olayla ilgili adli işlemler sürüyor.
Küçük kızın gözü önünde eşini diri diri yaktı3462 izlenme
Sıcaklık mevsim normallerini aşacak! Termometre 52 dereceyi gösterdi651 izlenme
Resmi açıklama geldi:Umre ziyaretleri başlıyor mu?495 izlenme
Okullar açılacak mı? Bakan Selçuk açıkladı...3490 izlenme
Perşembe’de çatı alevlere teslim oldu7 izlenme
Zonguldak’ta ’aşk tuzağı’ ile 1 milyonluk vurgun: 3 tutuklama15 izlenme
MasterChef Türkiye’de yolculuğunun sonuna geldi6266 izlenme
Kalorifer kazanında çıkan yangın korkuttu440 izlenme