ANASAYFA
25 Nisan 2024 ( 6758 izlenme )
Reklamlar

Zonguldak'ı yasa boğan ölüm , MHP Alaplı eski İlçe Başkanı Serhat Sözer fındık bahçesinde asılı halde bulundu.

 Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde ARGE İl Başkan Yardımcısı ve MHP Alaplı eski İlçe Başkanı Serhat Sözer (43), kendisine ait fındık bahçesinde bulunan ağaca kendini asarak yaşamına son verdi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde öğlen saatlerinde  evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 2 çocuk babası Serhat Sözer, evde olmadığını öğrenen eşi haber alınamayınca aramak için Belediye plajlar bölgesindeki babadan kalma olan fındık bahçesine gittiği öğrenildi. Eşi tarafından burada ağacın dalına boynuna geçirdiği iple yaşamına son verdiği bulundu. burada hemen çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipler sevk edildi.Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde,Yapılan ilk incelemede Serhat Sözer'in öldüğü belirlendi. Serhat Sözer,20142019 yıllarında MHP Alaplı İlçe Başkanlığını yaptı ve aynı zamanda Zonguldak ARGE İl Başkan Yardımcılığını yürütüyordu.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son Dakika: Muğla'da deprem korkuttu! Büyüklüğü... Acil serviste hemşirelik yapıyorum. Ömer Selim Alan, Alaplı Belediyesi'nde Koronavirüs vakalarında son 4 günde yüzde 15 artış