Home
16 Şubat 2023 ( 67 izlenme )
Reklamlar

Umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Telçeker çifti umre için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı.


Çaycuma'ya bağlı Yeşilköy'de yaşayan Beytullah ve Aysel Telçeker çifti, umre için biriktirdikleri 50 bin Türk lirasını deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesine teslim ettiler.


Parasını depremzedelere bağışlayan Beytullah Telçeker, “Eşim ve ben Umreye gitmek için uzun yıllar para biriktirdik. Ancak ülkemizde depremler oldu. Televizyonlardan izliyoruz, kardeşlerimiz göçük altında canlarıyla uğraşıyor. Çok üzüldük, biz de umre ziyaretimizi iptal ederek bu parayı bağışlamak istedik" şeklinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çukur dizisinde oynamıştı… Kömür ocağında İsrail, hava saldırısıyla Gazze'yi hedef aldı: 3'ü çocuk 9 ö-l-ü Gece Yarısı Açıklaması Son dakika: Kadir Topbaş'ın vefat nedenini oğlu açıkladı