Arjantin'de geçtiğimiz 29 Mart'ta Buenos Aires'e bağlı Gonzalez Catan'da 24 yaşındaki Candela isimli kadının, Independencia İstasyonu'nda beklediği sırada tansiyonu düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda dengesini kaybederek sendelediği görülen kadın, trenin geçtiği esnada platformdan raylara düştü. Çevredekiler büyük panik yaşarken, trenin durdurulduğu ve kadının görevliler tarafından kurtarıldığı görüldü. Tekerlekli sandalyeyle ambulansa götürülerek Dr. Alberto Balestrini Hastanesine kaldırılan ve vücudunda kırıkları olduğu öğrenilen Candela, 12 gün sonra taburcu oldu. Kadının inanılmaz kurtuluşu ise ülke gündemine oturdu.
"Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum"
Bir televizyon kanalına konuşan ve taburcu olduktan sonra olay anına ait görüntüleri izlediğini söyleyen Candela, “Tansiyonum aniden düştü. Önümdeki kişiyi uyarmaya çalıştım ve bayıldım. Başka bir şey hatırlamıyorum. Nasıl hayatta kaldım, bilmiyorum. Olanları anlamlandırmaya çalışıyorum" ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı. Görgü tanıklarından biri ise, "Bu kadın yeniden doğdu. Bu inanılmaz" şeklinde konuştu.
Mehmet Ceyhan'dan uyarı: Bu yapılmazsa 17 gün boşuna kapanmış oluruz1075 izlenme
Prof. Dr.Naci Görür’den İzmir İçin Gelen açıklaması2105 izlenme
Zonguldak’ta 79 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı16 izlenme
Zonguldak’ta aracıyla kamyona çarpan polis sürücü ağır yaralandı11 izlenme
Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yan yana2700 izlenme
Kırıkkale Üniversitesi'nde tacizci profesör skandalı: İğrenç mesajlar ortaya çıktı! "Seni yatakta düşünüyorum şimdi..."671 izlenme
Tekin,Kdz Ereğli İl olmasını destekliyoruz90 izlenme
Uyurken Ayağınızın Altına Bozuk Para Koyarsanız!! Etkisi İnanılmaz.1533 izlenme