Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), şirket hisselerinin satışa çıkarıldığına dair sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan iddiaları reddetti.
'Duyuru'larda TPAO logosu ve Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının izinsiz şekilde kullanıldığı belirtilen açıklamada, TPAO'nun halka açık bir şirket olmadığı, dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
TPAO'nun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde:
"Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, 'yatırım fırsatı' adı altında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan duyurular yapıldığı tespit edilmiştir.
Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logosu ve görselleri izinsiz olarak kullanılmıştır.
Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.
Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler Ortaklığımız tarafından başlatılmış olup vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemeleri önemle rica olunur."
Hatay'da 170'inci saatte inanılmaz kurtuluş: Enkazdan yürüyerek çıktı140 izlenme
Alaplı’da izinsiz uçurulan dronlar düşürülecek16 izlenme
TAKSİCİNİN KADINDAN İSTEĞİ ŞOK ETTİ3307 izlenme
Zonguldak’da trafik kazasında hayatını kaybeden hamile kadın toprağa verildi561 izlenme
Son dakika... Hamile eşini 300 metreden attı! Korkunç detaylar943 izlenme
BOZUK DİŞLERİ ESKİ HALİNE GETİRİYOR, 40 YIL DÜŞÜNSENİZ AKLINIZA GELMEZ4581 izlenme
Zonguldak Alaplı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.122 izlenme
Felçli adam yalnız kaldığı evde ölmekten korkup hüngür hüngür ağladı381 izlenme
Eski Belediye Başkanı kalp krizi geçirdi
İŞKUR açıkladı! Ev hanımları, öğrenciler ve işsizler evde iş imkanı: Hesaplarına direkt 6.000 TL yatıyor
Doç. Dr. Ümit Savaşçı: Koronavirüs geçirenlerde baskılanmış verem hastalığı aktif hale geliyor
Ereğli'de feci kaza: İki otomobil kafa kafaya çarpıştı