Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), şirket hisselerinin satışa çıkarıldığına dair sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan iddiaları reddetti.
'Duyuru'larda TPAO logosu ve Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının izinsiz şekilde kullanıldığı belirtilen açıklamada, TPAO'nun halka açık bir şirket olmadığı, dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
TPAO'nun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde:
"Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, 'yatırım fırsatı' adı altında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan duyurular yapıldığı tespit edilmiştir.
Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logosu ve görselleri izinsiz olarak kullanılmıştır.
Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir.
Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler Ortaklığımız tarafından başlatılmış olup vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine itibar etmemeleri önemle rica olunur."
Kadın: Kocam evde yok yalnızım gel dedi. Adam gitti eve... 14 yaşındaki çocukları ortaya çıktı ve sonrası inanılmaz3608 izlenme
Köyde Yaşarım Diyene 250.000 TL Hibe Veriliyor630 izlenme
103 MADENCİ, ARMUTÇUK’TA DUALARLA ANILDI29 izlenme
Zonguldak’ta Modern Ortodontik Tedavi Dönüşümü: BEUN Bölgeye Hizmet Sunuyor142 izlenme
Kayseri’de 3.6 büyüklüğünde deprem Kayseri’de korkutan deprem !274 izlenme
Karadeniz Ereğli’de kasabın açılışı dualarla yapıldı18 izlenme
20 yıllık Fatime usta bir eliyle torun sallıyor, diğer eliyle dünyaca ünlü bastonlara şekil veriyor32 izlenme
Vali Hacıbektaşoğlu yeni av sezonunda balıkçıları yalnız bırakmadı47 izlenme