Zonguldak’ta polis memurunun 18 yaşındaki kızı, banyodaki şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesinde gözyaşları sel oldu.
Karadeniz Ereğli ilçesinde polis memuru Özcan Çetinkaya’nın 18 yaşındaki Şebnem Çetinkaya, babaannesinin Gülüç’teki evinde kaldığı sırada banyodaki tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Olay, öğleden sonra Gülüç mevkiindeki evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; banyo yapmak için içeri giren Şebnem Çetinkaya, uzun süre dışarı çıkmayınca durumdan şüphelenen aile bireyleri kapıyı açarak içeri girdi. Genç kızın baygın halde yerde yattığını gören yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaklaşık bir saat boyunca Çetinkaya’yı hayata döndürmek için yoğun çaba sarf etti. İlk müdahalesinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan genç kız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Acı haberin ardından Çetinkaya ailesi ve mesai arkadaşları derin üzüntü yaşadı. Genç kız için Hatip Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Zonguldak Valisi Osman Hacı Bektaşoğlu, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, çok sayıda polis memuru, kurum amiri ve vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Şebnem Çetinkaya, dualarla şehir mezarlığında toprağa verildi.
Karadeniz Ereğli’de trafik kurallarını ihlal eden sürücülere 820 bin lira ceza18 izlenme
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir 60 yaşında39 izlenme
Müge Anlı’nın canlı yayınında terlik şoku! Bir anda yerinden fırlayıp...1284 izlenme
Şampuanın içine biraz şeker ekleyin saçınızı yıkayın ve...1055 izlenme
Uyurken ani düşüş hissi4885 izlenme
yaptırmayan tazminat öder2070 izlenme
Şef Mehmet Yalçınkaya'dan canlı yayında iş teklifi!2092 izlenme
Kredi müjdesi! Faizsiz, 3 yıl ödemesiz 75 bin TL... Bugün başladı1176 izlenme