Home
11 Temmuz 2023 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Sel sularından geçmeye çalışan adam iki gün sonra ölü bulundu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde yaşayan kayıp olan ayakkabı boyacısı Hüseyin Topçuoğlu’nun cansız bedeni bulundu. Topçuoğlu’nun sel sularının arasından geçmeye çalıştığı iddia edildi. Kesin ölüm sebebi ise otopsi işlemlerinin ardından belli olacak.


Edinilen bilgiye göre, Saltukova beldesinde yaşayan ve ayakkabı boyacılığı yapan 58 yaşındaki Hüseyin Topcuoğlu, selin olduğu Pazar günü evden çarşıya çıktı ve bir daha geri dönmedi. Sele kapıldığından endişe içinde olan Topcuoğlu’nun ailesi durumu jandarmaya bildirdi.


Ekipler iki gündür kayıp olan Topçuoğlu’nu arama çalışması bugün son buldu. Topçuoğlu’nun cansız bedeni Kokaksu Mahallesi’nde çalılık alanda bulundu. Olay yerine sağlık, jandarma ekipleri yönlendirildi.


Olay yerine Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze ve AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör de gelerek incelemelerde bulundu.


Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi sonrası Topcuoğlu’nun cansız bedeni cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.


Topçuoğlu’nun cesedini oğlunun bulduğunu ifade eden komşusu Mustafa Birinci, “Aşağıki mahallede hayvanlarımızı yüksek yerlere getiriyorduk. O da bizim arkamızdan geldi. Bu olay sel akşamı yaşandı. Biz ileriye gittik tekrar eve geldik. Ama burada su akıyordu. Hayvanları yukarı altık. O da yeğeniyle beraber oturuyordu. Eve çağırdık. Yeğenini sudan geçirdik. O oturuyordu. Sanırım bir cesaret sudan geçerim dedi. Geçerken kapıldı gitti. Oğlu bulmuş cesedini. Biz aradık buraları komple bulamadık. Bizim de bulmamıza aslında bir metre kadar kalmış. Oğlu buldu” diye konuştu.


Topçuoğlu’nun kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi ile belli olacak.


Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, olay yerine gelerek bilgi aldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da şoke eden olay! 'Cenazeye gideceğim' diye evden çıktı, mezarlıkta ölüsü bulundu Acun ılıcalının sevdiği isimdi İçişleri Bakanlığı'ndan flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması Asker uğurlama konvoyunda kaza: Araç taklalar attı, 4 kişi yaralandı