Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde yaşayan kayıp olan ayakkabı boyacısı Hüseyin Topçuoğlu’nun cansız bedeni bulundu. Topçuoğlu’nun sel sularının arasından geçmeye çalıştığı iddia edildi. Kesin ölüm sebebi ise otopsi işlemlerinin ardından belli olacak.
Edinilen bilgiye göre, Saltukova beldesinde yaşayan ve ayakkabı boyacılığı yapan 58 yaşındaki Hüseyin Topcuoğlu, selin olduğu Pazar günü evden çarşıya çıktı ve bir daha geri dönmedi. Sele kapıldığından endişe içinde olan Topcuoğlu’nun ailesi durumu jandarmaya bildirdi.
Ekipler iki gündür kayıp olan Topçuoğlu’nu arama çalışması bugün son buldu. Topçuoğlu’nun cansız bedeni Kokaksu Mahallesi’nde çalılık alanda bulundu. Olay yerine sağlık, jandarma ekipleri yönlendirildi.
Olay yerine Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze ve AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör de gelerek incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi sonrası Topcuoğlu’nun cansız bedeni cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Topçuoğlu’nun cesedini oğlunun bulduğunu ifade eden komşusu Mustafa Birinci, “Aşağıki mahallede hayvanlarımızı yüksek yerlere getiriyorduk. O da bizim arkamızdan geldi. Bu olay sel akşamı yaşandı. Biz ileriye gittik tekrar eve geldik. Ama burada su akıyordu. Hayvanları yukarı altık. O da yeğeniyle beraber oturuyordu. Eve çağırdık. Yeğenini sudan geçirdik. O oturuyordu. Sanırım bir cesaret sudan geçerim dedi. Geçerken kapıldı gitti. Oğlu bulmuş cesedini. Biz aradık buraları komple bulamadık. Bizim de bulmamıza aslında bir metre kadar kalmış. Oğlu buldu” diye konuştu.
Topçuoğlu’nun kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi ile belli olacak.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, olay yerine gelerek bilgi aldı.
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan dikkat çeken sözler: Çok büyük bir hata yaptık1373 izlenme
Son dakika: Erdoğan tarih verdi! Restoran, kafe ve lokantalara 8 zorunlu önlem1146 izlenme
MHP'li meclis üyesi kazada yaşamını yitirdi! TBMM Başkanı Şentop paylaştı595 izlenme
Kimsenin söyleyemediğini açıkladı. Prof. Dr. Ece'den şok eden test kiti uyarısı431 izlenme
Yalova’da çaldığı lüks otomobille Alaplı'da yakalandı1633 izlenme
Merdivendeki pusuda katiline yalvara yalvara ölmüştü465 izlenme
Son dakika… Bayramda kısıtlama olacak mı?1224 izlenme
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir 60 yaşında28 izlenme