
Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki liman bölgesinde 10 gün önce sahile vuran yunus ile koyun ölüsü çürümeye başladı. Vatandaşların şikayetine rağmen kaldırılmayan hayvan leşleri tepkilere neden oldu.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi ile Kdz Ereğli ilçesi sınırları arasında bulunan Cennet Koyu bölgesinde yaklaşık 10 gün önce yunus ve koyun leşleri kıyıya vurdu. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar şikayetlere rağmen hayvan leşlerinin sahilden toplanmadığını ifade ettiler. Vatandaşlar, “Burası AlaplıEreğli arasında bulunan cennet koyu burada insanlar denize giriyor yaz boyunca ölü yunus ve ölü koyun tehlike ve koku saçtığı için yetkilerin ilgilenmesine rica ederiz” mesajı yayınlayarak yetkilileri uyarmaya çalıştılar.
Mustafa Kanca isimli bir vatandaş ise ‘Bu sahilde ölü leşler biz tedirgin etti. Bizler bu koyda denize giriyoruz ama şimdi kokudan zaten sahile yaklaşamıyoruz" diyerek tedirginliğini dile getirdi. Yunus ile koyun leşini kumsal sahilinde gören bir başka vatandaş, “10 gün önce buraya balık tutmaya geldiğimde bu hayvanın ölüsünü burada gördüm. Burası Ereğli ile Alaplı sınırları içinde bulunan Cennet koyu. Ben Alaplı Belediyesi yetkililerine ilettim, ben on gün sonra buraya geldiğimde baktım ilgilenilmemiş gene aynı deniz kenarında yatıyorlar hatta çürümeye başlamış biraz” ifadelerini kullandı.
Son dakika… Bayramda kısıtlama olacak mı?1251 izlenme
O ismin kim olduğunu kimse tahmin edemiyor, siz tanıyabildiiniz mi?1651 izlenme
KAVRULACAĞIZ. TARİH VERİLDİ.1935 izlenme
Yüzde 100'e kadar hibe verilecek! Bakan duyurdu643 izlenme
Tarih Belli Oldu1933 izlenme
Sosyal medyadan tanıştığı kızın ailesi tarafından beyzbol sopası ile hastanelik edildi1307 izlenme
Marmara Depremi’nin Alaplı’ya etkisi ne olur? İşte muhtemel sonuçlar401 izlenme
Uzun Covid: Ksenon gazı ile yapılan taramalarda gizli akciğer hasarı tespit edilebildi220 izlenme