Home
20 Mart 2024 ( 197 izlenme )
Reklamlar

Recep Ocak'tan park problemine akıllı çözüm

Recep Ocak'tan park problemine akıllı çözüm

             Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak,Şehir merkezimizde Otopark ihtiyacını gidermek üzere, 2 nokta belirlediklerini söyledi.

Saha ziyaretlerini sürdüren Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Okul ve ev  ve Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Ocak, “İlçemizdeki cazibe noktalarını artıran ve şehir içindeki imajını şehir Meydanı olarak yenilemeye düşünüyoruz. tüm bu hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarımızı şekillendireceğiz” dedi.

Ziyaretlerinde akıllı otopark projelerinden de söz eden Ocak, “Şehir merkezimizde otopark ihtiyacını gidermek üzere, 2 nokta belirledik. Bunlardan biri de Müftülük binası karşısı, ve kurulacak olan Şehir meydanına altıdır. Bu 2 noktada akıllı otoparklar yapmak üzere projelerimizi hazırladık. Yeni dönemde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Ocak, esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlara hal hatır sormayı da ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma fırsatı bulan esnaf ve vatandaşlar ise Başkan adayı Ocak'a ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yumurta alırken bu koda dikkat! 3 numara yazıyorsa bir kez daha düşünün Koronavirüse yakalanan usta sanatçı Şener Şen hastaneye kaldırıldı Kanser hastasına vitamin! Sonraki Bankalara borcu olan tüm herkese müjdeli haber! Bu bankalara bulunan borçların tamamını devlet ödeyecek!!