Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan bir otomobil, park halindeki araca yandan çarpması sonucu çarpmanın etkisiyle ters şekilde kaldı. Kazada, sürücü ve yanında bulunan iki çocuk yaralandı. Kazanın ardından olay yerine ekipler sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza Yenimahalle Nehir Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, sokak üzerinde seyir halinde olduğu öğrenilen K.O. idaresindeki 67 ADY 071 plakalı otomobil, yolda gittiği esnada park halinde olan S.A.’ya ait 67 EV 782 plakalı araca yandan çarpması sonucu ters şekilde kalarak devrildi. Kazada sürücü K.O. ile araç içinde olan ve isimleri henüz öğrenilemeyen iki çocuk yaralandı. Kazanın çevredeki vatandaşlar tarafından görülmesinin ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Yol kenarında baygın halde bulunmuştu3049 izlenme
Müge Anlı'da herkes şoka girdi! Eşinin amcasıyla kaçtı, uygunsuz fotoğrafları2036 izlenme
Maarifin Kalbinde Ramazan Zonguldak’ta gerçekleşti49 izlenme
Melek'i aldattığı Melike'ye de hayatı zindan etmiş! Sonraki541 izlenme
Koronavirüs tedavisinde zeytin yaprağı çayı mucizesi!390 izlenme
Emekli öğretmen son yolculuğuna dualarla uğurlandı51 izlenme
Zonguldak’ta bankada icra öfkesi: Silahla ateş açtı12 izlenme
TPAO’dan göz dolduran paylaşım! İşte Sakarya Gaz Sahası’nda bir gün141 izlenme
Mehter marşı söyleyen kuş! Sivas'ta onu gören şaşıp kalıyor, yurt dışından bile teklif var
Yasaklarla ilgili flaş duyuru! Ve il il açıklandı! 1 Mart itibarıyla...
ALAPLI BÖLGENİN TURİZM MERKEZİ OLUYOR… NEDEN OLMASIN?”
Konu ise,Alaplı'daki ÇAY boyundaki Yat tersanesi..son gelişmeler