Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde araç müzik sistemlerine yönelik uygulanan trafik cezalarının artması, ses sistemi montajı ve satışı yapan esnafı zor durumda bıraktı. İlçede bir araya gelen esnaflar, denetimlere karşı olmadıklarını ancak uygulamanın daha açık ve makul kriterlerle yapılmasını istedi.
Toplantıya görüntülü olarak katılan Eylem Ertuğrul, modifiye konusunda bilimsel kriterlere dayalı net bir mevzuat olması gerektiğini belirterek, sürücüler ve esnaf için kuralların açık şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Ertuğrul, konuyla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde soru önergesi vereceğini ifade etti.
Esnaflardan Cihan Turan ise son uygulamalar nedeniyle işlerin büyük ölçüde düştüğünü belirterek, "Siftah yapmadan dükkân kapatıyoruz. Denetimlere karşı değiliz ancak belirli bir desibel sınırı gibi standartlara ulaştırılabilir" dedi.
Diğer esnaflar da müşterilerin ceza korkusuyla alışveriş yapmaktan çekindiğini belirterek, belirsizliğin ortadan kaldırılması ve sektörü mağdur etmeyecek bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Meslek Yüksek Okulu Yöneticileri,İlçede bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiler.62 izlenme
Lavinia cade, 11. şubesiyle Kdz. Ereğli’de hizmette375 izlenme
Son dakika... Meteoroloji'den kritik uyarı! Kara kış geri dönüyor2670 izlenme
Kahreden ölüm! Genç oyuncu Avni Burak Yenice beyin damarı çatlaması sonucu hayatını kaybetti925 izlenme
Karı koca arabada giderken kadın7102 izlenme
Kaymakam Yılmaz deprem bölgesine yardımların devam etmesini istedi65 izlenme
İstanbul'da alarm! 3. dalgaya girildi Sonraki2039 izlenme
Şelaleleri gezmeye giden muhtar 30 metre yükseklikten düşerek yaralandı16 izlenme
Ivana Sert paylaştı Mahmut Tuncer’i gören tanıyamadı! "Küçük Mahmut"
KAMERANIN ÇEKTİĞİ ŞOK GÖRÜNTÜLER
Meteorolojiden önemli açıklama! Sıcaklıklar düşüyor, yoğun kar geliyor
Serbest piyasada fiyatlar 330 TL’yi gördü, ESD Fındık Tüccarı Enes Uzun üreticiyi uyardı: “Fındığınızı satmayın.”