Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denizde genç bir erkek cesedi bulundu. Denizden çıkartılan ceset, teşhis için morga kaldırıldı.
İlçedeki Uzunkum Caddesi’ne sabah saatlerinde spor yapmak için gelen vatandaşlar, denizde ceset görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar geldi.
Cesedin bulunduğu bölgeye yaklaşan dalgıçlar, cesedi bulunduğu yerden bota çıkartarak Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirdi. Bu sırada polis ekipleri olay yerine güvenlik şeriti çekti.
Sağlık ekipleri, cesedi Sağlık Güvenlik Komutanlığı’nda ambulansa alarak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürdü.
Cesedin 25 yaşlarında bir gence ait olduğu, kimlik tespitinin ise otopsi işlemleriyle birlikte yapılacağı öğrenildi.
Öte yandan ilk tespitlerde gencin vücudunda herhangi bir darp izinin olmadığı belirtildi.
Korona aşısında bütün çalışmaları çöpe atacak. 5 ülkeye daha sıçradı. Panik başlad3161 izlenme
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, KÖTÜ HAVA KOŞULLARINA KARŞI TEYAKKUZDA72 izlenme
İzmir'de vahşet! Kayıp olarak aranan genç kızın cansız bedeni bulundu835 izlenme
Sosyal medyada hesabı olan birçok insanın6107 izlenme
KEDİLER İÇİN TARTIŞTIĞI ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ1266 izlenme
MAYDANOZ SAPINI SAKIN ATMAYIN. FAYDALARINA İNANAMAYACAKSINIZ.1136 izlenme
KOCASI DÜĞÜNDEN 6 HAFTA SONRA KAYBOLDU, GERÇEK TAM 68 YIL SONRA AÇIĞA ÇIKTI6255 izlenme
Türkiye için heryeri saracak2502 izlenme