aşayan 72 yaşındaki Hasan Kırmacıoğlu, 23 yıldır emekli maaşının büyük bir kısmını beslediği kedilere harcıyor. Balıkçı barınağındaki 50 kedinin bakımını üstlenen Kırmacıoğlu, evlat özlemini her gün üç kilometrelik yol yürüdüğü kedileriyle gideriyor.
Alaplı ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki işçi emeklisi Hasan Kırmacıoğlu, hayatını adeta kedilere adadı. Alaplı barınağında 23 yıldır 50 kedinin bakımını üstlenen Kırmacıoğlu, sokak hayvanları için her gün 3 kilometre uzaklıktaki limana yürüyerek yiyecek taşıyor. Kırmacığolu, ömrünü adadığı kedilerin temizliği ve bakımını da yapıyor. Elli kediyi, marketlerden satın aldığı tavuk ve kuru mamalar besleyen Kırmacıoğlu, evlat özlemini kedileriyle gideriyor.
Her gün sabırsızlıkla yolunu gözleyen kedileri doyuran Kırmacıoğlu, ”Yaklaşık 50 kediye hayatta kalmaları için maaşın belli bir kısmını harcayarak bakmaya çalışıyorum. Ben 72 yaşındayım, hiç çocuğum olmadı. Aldığım emekli maaşının yarısından çoğunu kedilere veriyorum. Ben onları çok seviyorum. Artık kendimi kedilere adamışım" dedi.
Hayvanseverlerden mama desteği isteyen Kırmacıoğlu, şöyle konuştu:
“Hayvan severlerden ricam kedileri doyurmak için mama desteği yapsınlar. Bu dünyada ne yaptıysan öbür dünyaya onu götüreceğiz. Bazen mama getiremeyince üzülüyorum. Evde huzursuz oluyorum. Evde rahat yemek yiyemiyorum. Kedilere sahip çıkalım."
Taylandlı iş adamı kızıyla evlenene 314 bin dolar verecek!5661 izlenme
İzmir'de peş peşe 7 deprem!767 izlenme
Pınar Gültekin'in katil zanlısı ağırlaştırılmış müebbet ile yargılanacak244 izlenme
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan canlı yayında önemli açıklamalar3831 izlenme
Korunalım diye taktığımız maske sağlığımızdan edebilir984 izlenme
Alaplı’da 276 yıllık Ramazan geleneği yaşatılıyor46 izlenme
Koronayı Atlatmış Olabilirsiniz5898 izlenme
PA-TLAMAYA İLİŞKİN BELEDİYE BAŞKANINDAN KO-RKUTAN AÇIKLAMA..2077 izlenme