Home
30 Mart 2023 ( 275 izlenme )
Reklamlar

Gülüç2'deki sondajdan güzel haber! Doğal Gaz bulundu

 Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfedildiği açıklandı.


 Türkiye'nin enerjiye yönelik yatırımları meyve vermeye devam ediyor. Öyle ki bir bölgeden daha doğal gaz keşfi müjdesi geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak olan Trillion Energy, Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini duyurdu.

GÜLÜÇ2'DE ÖNEMLİ BİR KEŞİF

 

"55M POTANSİYEL DOĞAL GAZ BARINDIRIYOR"

Milliyet'in haberine göre, Trillion Energy, Türkiye’nin Karadeniz açıklarında, Batı Akçakoca 1 kuyusunun sondajının ardından, Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini açıkladı.

Sondaj çalışmalarında, 55m potansiyel doğal gaz barındıran bölge tespit edildiği kaydedilirken, Trillion CEO’su Arthur Halleran, söz konusu gelişmeyi Güney Akçakoca Alt Havzası’nda “dörtte dört başarı” olarak niteledi.

"AY SONUNDA ÜRETİME SOKMAYI PLANLIYORUZ"

Halleran, “Gaz akış oranlarını ve kuyuları bu ay sonunda üretime sokmayı planlıyoruz. Güney Akçakoca 2, Gülüç 2 ve Batı Akçakoca 1 kuyuları, rezervleri değil, kaynak arayışlarını hedeflediğinden, Trillion bugüne kadar sondaj programıyla rezervleri önemli ölçüde artırdı” ifadelerini kullanırken, ay sonuna kadar günvel rezerv raporunu yayınlayacaklarını aktardı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rusya’da korkunç ölüm! Günahlarından arınmak için nehre atlayan kadın bir anda gözden kayboldu Bekir Pakdemirli istifa etti! Vahit Kirişci Tarım ve Orman Bakanı oldu Mersinden gelen haber ÇANAKKALE'Lİ AİLENİN İŞLERİ.