Home
07 Ağustos 2022 ( 31 izlenme )
Reklamlar

FİSKOBİRLİK, fındık alımına başlıyor

FİSKOBİRLİK, fındık alımına başlıyor
Alaplı Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, O gün kur üzere, ayın 15’den sonra fiyatla fındık alımına başlayacak, ödemeler ise alımdan sonra o gün içerisinde hesaba yatacak.
Alaplı FİSKOBİRLİK, Satış memuru ve Temsilcisi Mehmet Akçil, fiskobirlik yapılanma sürecini tamamlamasının ardından geçen yılından beri piyasaya girerek fındık aldığını hatırlattı.
Geçen yıl fındık sezonunda 100 ton fındık alımı yaptıklarını ve tamamını peşin olarak ödediklerini kaydeden Akçil 2022 ürünü fındık alımına da 15 Ağustos Pazartesi günü başlayacaklarını söyledi. Akçil yaptığı açıklamada, "Her sene bir önceki yıla göre biraz daha fazla ürün almayı ve büyümeyi hedefliyoruz. Alınan fındık 52 tl diyelim o günkü fiyat varsayalım, 52 randıman fındık 52 lira olarak o gün hemen ödeme yapılacak. Randıman 55 ise 55 tl üzerinden ödenecektir. Üretici her geçen yıl ürününü kendi kuruluşu olan FİSKOBİRLİK'e satmayı tercih eder hale geldi. Alım miktarımız her geçen yıl artıyor. Bu bizi mutlu ediyor. FİSKOBİRLİK piyasa aktörlerinden biri konumuna geldi" dedi.
0530 665 7117 kooperatif telefonu..bu numarayı aradığınızda bulunduğunuz konumuna fındık almaya gelecekler..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ŞİMDİKİ HALİ Emeklilikte yeni dönem! Kriterler değişiyor Bebeğine çamaşır suyu enjekte etmişti! O annenin cezai ehliyeti tam çıktı Bunları biliyor musunuz? Tatilde işinize yarayacak bilgiler...