Home
02 Aralık 2023 ( 512 izlenme )
Reklamlar

Bu nasıl zihniyet? KALDIRIMLAR OTOPARK MI ? TRAFİK UYARI LEVHALARI GÖSTERMELİK Mİ?

Bu nasıl zihniyet?  KALDIRIMLAR OTOPARK MI ?

 TRAFİK UYARI LEVHALARI GÖSTERMELİK Mİ? PARK YAPILMAZ LEVHASI VAR. ARAÇLAR ÇİFT SIRA PARK YAPIYOR. “TERS YÖN! ARAÇ GİREMEZ” LEVHASINI ÇOĞU SÜRÜCÜLER GÖRMEZLİKTEN GELİYOR. E… O ZAMAN BU LEVHALAR BOŞUNA!

 

Alaplı'da ana caddelere konan yasak ve uyarı levhalarına çoğu sürücüler duyarsız davranarak uymuyorlar.
Örneğin “PARK YAPILMAZ. ” resimli levhaların olduğu birçok caddede  bu uyarıların dikkate alınmayarak araçların inadına park yasağını deldikleri göze çarpıyor. Özellikle de PTT'nin bulunduğu,   caddesi ve şehrin merkezi sayılan Halk Otobüslerin döner kavşak alan kenarlarına  konulan levhaların boşuna konulduğunu dile getiren Alaplı'lılar”bu yasak ve uyarı levhaları ne diye konulmuş? Baksanıza araçlar iki sıra halinde park yapmışlar. Hani yasak? Park yapılmaz uyarısı olan bu levhaları hiç mi görmüyorlar. Biliyoruz, görmesine görüyorlar ama uymamakta da ısrar ediyorlar.Ya bu levhalar kaldırılsın, ya da gereği yapılsın,İlçe Emniyet Amiri buradan geçerken hiç mi görmüyormu ” diye görüşlerini dile getiriyorlar.
Biz de diyoruz ki, trafik uyarı levhalarına hem sürücüler hem de bu levhayı oraya koyanlar uysunlar. Zira uyumsuzluk itaatsizlik, itaatsizlik de kaos getirir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji'den Sel Uyarısı Yaptı İtiraf etti! En yakını çıktı Rusyadan azerbaycan paylaşımı Teröristlerin yakalanması için ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi