ANASAYFA
22 Nisan 2024 ( 485 izlenme )
Reklamlar

ALAPLI'YA DIŞARIDAN GELEN VATANDAŞLAR ADRES BULABİLENE AŞK OLSUN, YÖN TABELALARI YOK

 ALAPLI'YA DIŞARIDAN GELEN VATANDAŞLAR ADRES BULABİLENE AŞK OLSUN, YÖN TABELALARI YOK

 Alaplı'ya İlçe dışından Araç sürücülerine yardımcı olmak maksadıyla cadde ve sokak köşelerine konulan yön isim tabelalarının ve bir kaç yıl önce sokak düzenlemeleri yüzünden sökülmesi ve tekrardan yerine takılmaması sonucunda sürücüler zor anlar yaşamaya başladı.

Alaplı Yeni Siteler ile  şehir içinde yön tabelalarının  ve sokak isim tabelaların uzun süredir olmaması neticesinde özellikle il dışından gelen sürücüler zor anlar yaşıyor. Birçok vatandaş; yön tabela ve sokak isim tabela direklerinin yerlerinde bulunmadığı belirtirken,yön  ve sokak isim tabelası bulunan direklerinde Allah’a emanet halde durduğunu söylediler.Vatandaşlar bu karışıklığa engel olunması için yetkililere çağrıda bulunarak duruma çözüm üretilmesi gerektiğini dile getirdiler.

 NUMARALANDIRMA VE LEVHA ÇALIŞMALARI BİR AN ÖNCE YAPILSIN

Özellikle tebligatların süresinde ulaşmadığı gerekçesiyle sıkıntı yaşayan dağıtıcılar, bulamadıkları evrakları muhtarlara bırakmak veya iade etmek zorunda kalırken, yetkililerden bu soruna kalıcı bir çözüm bulmalarını istedi. Dağıtıcılar, sokakların levhasız, isimsiz ve numarasız olmasından da şikayet ederken, vatandaşlar da evraklardaki gecikmelerden dolayı mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BUNU YAPARSANIZ EĞER… Yeşilçam’ın usta ismi Ekrem Gökkaya yoğun bakıma alındı CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI! YASAKLAR GELİYOR AGD’den Kaymakama ‘Hayırlı olsun’ ziyareti