Home
26 Haziran 2022 ( 95 izlenme )
Reklamlar

ALAPLI BELEDİYESİ ANONS SİSTEMİNDEN NE SÖYLENDİĞİ ANLAŞILMIYOR

ALAPLI BELEDİYESİ ANONS SİSTEMİNDEN NE SÖYLENDİĞİ ANLAŞILMIYOR
Bir çok kez durumu şikayet ettiklerini ama hiç bir işlem yapılmadığına değinen vatandaşlar Belediye yetkililerinin umursamaz tavırlarına sert tepkiler gösterdiler.
Alaplı’da elektrik direklerine bağlı hoparlörlerden Alaplı Belediyesi tarafından günün belirli saatlerinde anonslar yapılıyor. Ancak , yeni Siteler hemen Aydın Market’in bulunduğu anons direğinden yapılan anonslarda ne konuşulduğunun pek anlaşılmadığı, hoparlörden çıkan seslerin çok bozuk olduğu ifade ediliyor. Alaplı vatandaşlar, çızırtılı ses nedeniyle duyulan anonslardan hiçbirşey anlaşılmadığını belirtiyorlar.
Yeni sitelerde bulunan Ahmet Aslan, defalarca arza için belediyeyi şikayet ettiğini belirterek:”Belediye Başkanı bu şikayetleri duymuyor mu? Defalarca belediye yetkililere söyledik , ama vatandaşı umursamıyorlar mı?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Berat Albayrak’a yeni görev. Aradaki buzlar eridi Kaynak Yeniçağ: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Berat Albayrak’a yeni görev. Aradaki buzlar eridi Seren Serengil küplere bindi! Ece Erken isyanı: "Bu pislikleri yapmayın" rektörün yaptığı Çamlıca Kulesi'nin giriş ücreti ne kadar!