Home
08 Ocak 2024 ( 511 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Belediye Spor TFF bal li̇gi̇ni̇n en golcü takımı oldu

 TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'da  şampiyonluk mücadelesi veren Alaplı Belediye spor grup içinde 35 golle en golcü takım unvanına sahip.


 Zonguldak'ın Alaplı Belediyespor ekip ilk kez yer aldığı TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk yarıdaki 13 maçlık seriyi 7 Galibiyet, 3 Beraberlik ve 3 Mağlubiyetle tamamlamıştı. Rakip filelere 35 gol atan Alaplı Temsilcisi 6.Grup  ilk yarının son maçı olan 13. hafta maçında kendi saha ve seyirci önünde Eskişehir Demirspor’u 50 gibi farklı skorla mağlup ederek en golcü takımı ile ilk yarıyı 24 puanla kapattı.

Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tekin yakaladıkları bu başarılı tablonun gurur verici olduğuna vurgu yaparken, " Hem kulübümüz hem de Alaplı İlçemiz adına yaşadığımız bu güzel görüntünün devam etmesi en büyük dileğimiz. Bu kapsamda tribünlerden destek veren herkese teşekkür ediyorum, bize müthiş bir moralmotivasyon katmaktalar " diye konuştu. TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'da  şampiyonluk mücadelesi veren  Alaplı Belediyespor, sezonun ilk yarısını 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi alırken, attığı 35 gole karşılık kalesinde ise 16 gol gördü. Ve ilk yarıyı 24 puanla 5.sırada kapattı.

 



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esra Erol'da Hakkı'dan şoke eden sözler! 'Karımdan boşanmayacağım Hanım da benim sevgilim...' Alaplı Devlet Hastanesi yeniden İhaleye çıkıyor Müge Anlı Bugüne kadar Öğrendiğim En Acımasız Olay Diyerek Duyurdu..! Son dakika: Otomobil fiyatlarında büyük düşüş olacak! Yüzde 50 indirim için tarih bile belli