Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, alacağını tahsil edemediğini iddia eden bir imalatçı, sattığı konteyneri ateşe verdi.
Edinilen bilgilere göre, olay, Alaplı’da inşaat sahasında meydana geldi. İddiaya göre, yemekhane olarak kullanılan konteyneri yemek hizmeti veren firmaya satan şahıs, yemek hizmeti yapan firmadan ücretini alamadığı gerekçesiyle şantiyeye geldi.
Burada inşaat işçilerine "Karşıma bir muhatap gelsin, eşyaları boşaltın" dediği öğrenilen şahıs, yemek hizmeti veren firma sahibinin gelmemesi ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine daha sonra yanında getirdiği kağıt ve karton parçalarını kullanarak konteyneri ateşe verdi.
Yemek hizmeti veren yüklenici firmaya ait, 5 konteynerden oluşan yemekhane bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında konteynerler kullanılamaz hale gelirken, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

İstanbul’dan memlekete dönen iki kardeş, 10 dönümlük arazide salep bitkisi yetiştiriyor23 izlenme
Kimsenin söyleyemediğini açıkladı. Prof. Dr. Ece'den şok eden test kiti uyarısı432 izlenme
Neden mi…. ?9792 izlenme
Son dakika: Bayramda tam kapanma! Kabine'de masaya gelecek tarihler belli oldu2523 izlenme
Turistik Karaelmas Ekspresi yolcuları Zonguldak’ın yöresel lezzetlerini tattı28 izlenme
Kdz. Ereğli Terminalinde bayram yoğunluğu yok117 izlenme
Thodex'in Kurucusunun Sosyal Medya Fenomeniyle İlişkisi Ortaya Çıktı!3297 izlenme
OYUNCAK MÜZESİ KÖY OKULLARI SOSYAL SORUMLULUK AĞI BÜYÜYOR167 izlenme