Home
19 Mart 2024 ( 19 izlenme )
Reklamlar

AKYOL : “İYİ PARTİ OLARAK ALAPLIDA TARİH YAZACAĞIZ.”

Serdar Akyol, 31 Mart akşamı yerel seçimlerde Alaplı Belediye Başkanlığını alacaklarını ve kendisi için mevcut belediye başkanına seçim kaybettirmek için aday oldu algısını ortadan yok edeceğini söyledi.
2024 yerel seçimlerinde halkın kendisine gösterdiği teveccühten memnun olduğunu dile getiren ve gittiği her yerde sevgi gösterileri içinde karşılanmasından dolayı ekibiyle birlikte zafere kilitlenmiş durumda olduklarını belirtti. Ayrıca ortada gezen mevcut belediye başkanına seçim kaybettirmek için aday olduğu algısının bilerek çıkarıldığını asıl bu algıyı çıkaranların kendisine ve partisine zarar vermek istediğini ama o algıları duymazdan geldiğini ve seçim sonucunda Alaplıda 1. Parti olacaklarına inandıklarını ve hedefe çok yakın olduklarını açıkladı. 2014 yılında İl genel meclis üyesi olduktan sonra köylerde yapılacak bütün hizmetleri yaptıklarını daha sonraki süreçte belediye başkan adaylığını düşündüğü için kendisinin ve ekibinin partiden uzaklaştırıldığını açıkladı. Parti içindeki tek adam rejiminden dolayı gençlik kollarından itibaren kademe kademe görev aldığı partisi Cumhuriyet Halk Partisinden 2019 senesinde uzaklaştırıldığını kendisiyle birlikte 50 yıl Alaplıda partiye emek vermiş insanlarında dışlandığını istifa etmek zorunda bırakıldığını belirtti. Mevcut belediye başkanına kaybettirmek için aday olduğu algısının bilerek çıkarıldığını asıl bu algıyla kendisinin oylarını bölmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Adayı Akyol seçmenim ve dostlarım hiç merak etmesin biz bu seçimden 1. Parti olarak çıkacaklarını ve 31 Mart akşamı Belediye Başkanlığını kazanacaklarını belirtti. Sosyal demokrat bir aileden geldiğini ve dedesi Kamil Akyol’un eski yıllarda Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye başkan adayı olduğunu kendisinin de dedesini örnek alarak ilerleyen süreçte belediye başkan adayı olmak istediğini belirttikten sonra ekibiyle birlikte partiden uzaklaştırıldığını ve kendisi hakkında karalama kampanyası yapıldığını söyledi. 20 seneye yakın Alaplıda Cumhuriyet Halk Partisinin bütün kademelerinde görev yaptığını 2024 Yerel seçimlerinde onların ve diğer bütün partilerin oylarına talip olduğunu açıkladı. 31 Mart akşamı Alaplıda 1. Parti olup kendisi hakkında ortaya atılan yalan algının kaybolacağını ve sadece bazı kişilerin değil herkese eşit davranan bir belediye başkanı olacağım dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Düğün günü büyük şok! Evleneceği kadının.. Moskovadan itiraf Alaplı'da Alkol alıp falezlerden ölüme atladı Turhan Çömez'den çok kritik uyarı. Artan fiyatlar nedeniyle ayçiçek yağında bunları sakın yapmayın!